فروش سم
گلها و گیاهان آپارتمانی موجب زیبا و باصفا شدن محیط زندگیمان میشوند. اما گیاهان نیز موجودات زندهای هستند که به مراقبت نیاز دارند. برای اینکه گیاهان شاداب و سرسبزی داشته باشیم، باید اصول نگهداری از آنها از جمله سمپاشی گیاهان را به خوبی بلد باشیم. شناخت گیاه و حساسیتها، دشمنان و عوامل بیماریزا کمک زیادی به ما میکند تا بتوانیم به نحو احسن از گیاهان نگهداری کنیم.هر گیاهی در معرض حملات آفاتی است که میتواند موجب از بین رفتن آن گیاه شود. برای مبارزه با هر آفتی، ابتدا باید آن را به خوبی بشناسیم تا بتوانیم عامل از بین بردن آن را به درستی انتخاب کنیم. شناخت آفات گیاهی و شیوه سمپاشی گیاهان آپارتمانی میتواند در نگهداری مناسب از آنها به ما کمک به سزایی بکند.
فروش سموم گیاهی
انواع آفات گیاهان آپارتمانی
کنه: کنهها موجودات بسیار ریزی هستند که تقریبا با چشم دیده نمیشوند. این موجود برای تغذیه، نیش خود را وارد برگ گیاهان میکند که لکههایی کوچک و سفید رنگ روی برگ گل ایجاد میکند و به تدریج موجب تضعیف و پژمردگی گیاه میشود. برگهای آسیب دیده را با استفاده از ذرهبین زیر نور شدید آفتاب به دقت بررسی کنید تا از وجود کنهها اطمینان یابید. آفتکش مناسب این حشره را تهیه کرده و تا نابودی کامل کنه و تخمهای آن اقدام به سمپاشی کنید.
شپشک
این حشره نیز برگ گیاهان را نیش میزند و شیره گیاه را میمکد و در نهایت به تدریج بخشهایی از گیاه را از بین میبرد. نوع نابالغ این آفت نسبت به سمپاشی گیاهان آپارتمانی آسیبپذیرتر از نوع بالغ آن است. نوعی شپشک موسوم به شپشک آردآلود موجود است که از سختترین دشمنان کاکتوسها به شمار میرود. این شپشک درون شیارها یا ریشه کاکتوس یا حتی بر روی خارهای این گیاه زندگی میکند. برای سمپاشی کاکتوس باید ابتدا شپشک را کاملا از گیاه جدا کرد، سپس از آفتکش مناسب استفاده کرد.
شته
شته اغلب به صورت گروهی روی برگهای نو رس قابل مشاهده هستند و رنگهای قرمز، زرد، سیاه یا سبز دارند. این آفت شیره برگهای جوان را میمکد و به آن خسارت وارد میکند. ضمن اینکه شته از خود مادهی چسبناکی موسوم به عسلک ترشح میکند که موجب جذب سایر عوامل بیماریزا میشود. با فشار آب بالا میتوان سطح گیاهان را از وجود شته پاک کرد.
پشه قارچی
دو نوع بالغ و نابالغ این موجود هریک به نحوی موجب آسیب به گیاهان میشود. نوع بالغ پشههای قارچی که ۳ میلیمتر طول دارد و به رنگ قهوهای یا سیاه است، قابلیت پرواز دارد. در اطراف گیاه میپرد و موجب آزار گیاه و ساکنین میشود. نوع نابالغ آن نیز با سوراخ کردن ریشه گیاه برای تغذیه خود، موجب آسیب گیاه میشود.
حلزون
این موجودات شب هنگام و در هوای خشک بیرون میآیند و با جویدن برگ گلها از آنها تغذیه میکنند و از خود مایع لزجی ترشح میکنند که در روز سطح گیاهان را براق نشان میدهد.
قارچ
قارچها موجوداتی هستند که به صورت انگل روی موجودات زنده زندگی و از آنها تغذیه میکنند. قارچ گیاهان آپارتمانی موجب ایجاد لکههای سفید رنگ پودری روی برگ گیاهان، یا زنگ زدگی روی ساقه و برگها میشوند. استفاده از قارچکش برای سمپاشی کاکتوس تنها کافی نیست و لازم است قسمتهای سالم گیاه را از قسمتهای آسیب دیده جدا کرد و در خاک و گلدان جدیدی قلمه زد.
سمپاشی گیاهان آپارتمانی
آفات موجوداتی هستند که با تغذیه از گیاهان رشد میکنند و موجب آسیب و از بین رفتن گیاه میشوند. کنه، شته، شپشک، حلزون و قارچ گیاهان آپارتمانی از جمله این آفات هستند.
مرکز فروش سم در البرز
نهالستان ترابی انواع سموم مخصوص گل و گیاه های خانگی و آپارتمانی را با مناسب ترین قیمت به فروش می رساند در صورت نیاز به مشاوره برای خرید سم با شماره ی زیر تماس حاصل نمایید.
شماره تماس :
"09121610090"
روشهای مراقبت از گیاهان آپارتمانی
پیشگیری کردن همیشه از درمان راحتتر است. برای اینکه همواره گیاهان سرحالی داشته باشید لازم است اصول مراقبت از گیاهان را یاد بگیرید. باید به صورت مرتب گیاهان را بررسی کنید و به ظاهر آنها توجه داشته باشید. به این ترتیب، در صورتی که علائمی از بیماری یا وجود آفات در آنها دیدید، زود دست به کار شوید و برای درمان اقدام کنید.
هر روز از گیاه بازدید کنید و اگر برگ زرد شده یا سوختهای را مشاهده کردید، آن را از گیاه جدا کنید. به این دلیل که وجود برگهای خراب موجب آسیب سایر برگها نیز میشود.
گلدان را هر دو سه هفته یک بار به داخل حمام یا بالکن ببرید و تمام برگهای آن را خوب بشویید. توجه داشته باشید که آب را با فشار روی برگها نگیرید تا به گیاه آسیب نرسانید. میتوانید چند قطره مایع ظرفشویی درون سطل آبی ریخته و با یک دستمال نرم یا اسفنج، برگها را با دقت تمیز کنید.
اگر گیاهتان به خاک جدید نیاز دارد، با حرارت دادن خاک، آن را ضدعفونی کنید و آفات احتمالی را از بین ببرید. در صورت مشاهده هرگونه آسیب به گیاه، مانند سوراخی برگها، سوختگی، زرد شدن ، مواد چسبناک و یا لکههای سفید یا سیاه روی برگها، اقدام به سمپاشی کنید تا پیش از اینکه آفت کل گیاه را از بین ببرد، آن را نجات دهید.
روزانه برگ گیاهان را با دقت بررسی کنید و در صورت مشاهده هر گونه آسیبی مانند ایجاد سوراخی روی برگها، یا سوختگی و زرد شدن برگها، با شستشو و سمپاشی، آفات را از بین ببرید.
خرید سم
سمپاشی گیاهان آپارتمانی
برای از بین بردن انواع آفات گیاهان آپارتمانی، انواع و اقسام سمهای مختلفی وجود دارد. به طور کلی میتوان سمپاشها را به دو دسته سم شیمیایی و سم خانگی تقسیم کرد. سمهای شیمیایی در انواع مختلف محلول یا پودر موجود است. برگی را که دچار آسیب شده است را از گیاه قطع کنید و آن را به یک گلفروشیها یا متخصص گیاهان نشان دهید تا سم و آفتکش مناسبی به شما معرفی کند.
سم را خریداری کنید و بر اساس دستورالعمل نوشته شده روی بستهبندی آن، عمل کنید. با این حال اگر آسیبهای وارده به گیاهتان چندان شدید نیست و وضعیت بحرانی ندارد، میتوانید با استفاده از سم خانگی خودتان درمان را شروع کنید. پیش از استفاده از هرگونه سم و آفتکشی لازم است نکات ایمنی را رعایت کنید.
رعایت موارد ایمنی هنگام سمپاشی گیاهان آپارتمانی
گیاه را به بیرون از خانه، درون بالکن یا حیاط یا هر جای دیگری که هوای آزاد در جریان باشد ببرید. مراقب باشید که در نزدیکی محل سمپاشی، مواد غذایی یا لوازم آشپزخانه نباشد. لباس بلندی بپوشید و بینی و دهان خود را با ماسک بپوشانید. دستکش به دست کنید و به چشمانتان عینک ایمنی بزنید.
کودکان و افراد بیمار و حساس را از محل سمپاشی دور کنید. هر نوع سمی اعم از شیمیایی یا سم خانگی را ابتدا روی ناحیه کوچکی از گیاه تست کنید. در صورت نبود هیچ گونه مشکل یا حساسیتی از جانب گیاه، سمپاشی گیاهان را روی کل گیاه انجام دهید.
گیاه سمپاشی شده را برای ساعاتی در همان محل نگه دارید و اجازه دهید تا کاملا خشک شود، سپس داخل منزل بیاورید. باقی مانده سم را در محیط زیست رها نکنید. ظرف حاوی آفتکش را به خوبی شسته و در آفتاب خشک کنید. تمامی لباسها و دستان خود را نیز با دقت بشوئید.
فروش سم گیاهی در البرز
فروش سموم گیاهی
فروش سم گیاه