پیمایش به پایین

نهالستان ترابی


نهالستان ترابی به مدیریت مهندس حسن ترابی در زمینه نهالستان، فروش نهال و خرید نهال فعالیت دارد
نهال توت فرنگی درختی
توت فرنگی درختی یکی از محصولات قابل ارائه در نهال ترابی می باشد.
بیشتر بخوانید
nahal-torabi-420-450-3.jpg
انگور پرلت فرانسه
زود بارده و خوشه بلند
بیشتر بخوانید
nahal-torabi-420-450-2.jpg
نهال گلابی بیروت
مقاوم به آتشک و باردهی خیلی زیاد
بیشتر بخوانید
nahal-torabi-420-450.jpg
نهال گردو پیوندی کانادایی
زود بارده، پر محصول، پوست نازک
مشاهده جزییات
nahal-torabi-315-480.jpg
کاج مشهد: گلدانی، همیشه سبز
مشاوره و فروش انواع نهال مثمر و غیر مثمر در سراسر ایران و کشورهای همسایه
مشاهده جزییات
nahal-torabi-600-430.jpg
تولیدکننده برتر نهال استان البرز
تولید انواع نهال مثمر (نهال میوه)، نهال غیر مثمر، گل و درختچه های زینتی در نهالستان ترابی
نهالستان پیشرو در سطح ایران
تولید انواع نهال رویشی سیب، پایه های mm106، m27، m7 ، m111 ، تولید نهال گلابی، کوئینز، گلابی پیرو دو آرف، هلو و شلیل پایه Gf ، Gn ، گوجه و آلو میروبالان
ارائه و ارسال انواع نهال
ارائه و ارسال انواع نهال مثمر و غیر مثمر به استان های ایران و کشور های همسایه (آذربایجان، عراق، ارمنستان، ترکمنستان)
ارائه خدمات به سازمان ها
تهیه محصولات و اقلام گیاهی شهرداری های مختلف سراسر ایران و شرکت های خصوصی و کارخانجات و ارائه فضای سبز و احداث باغ، انجام امور هرس و مشاوره دفع آفات
اخبار و مقالات
برای مشاهده تازه‌ترین مقالات، ما را دنبال کنید.

دریافت مجوز رسمی از جهاد کشاورزی

اخبار را بخوانید

انار گلو باریک، مقاوم به کرم گلوگاه

اخبار را بخوانید

گلابی بیروت پایه پی رو دو آرف

بیشتر بخوانید

 

خرمالو موزی Diospyros kaki


خرمالو موزی (Diospyros kaki) که به نام خرمالوی ژاپنی نیز شناخته می‌شود، یکی از انواع محبوب و پرطرفدار خرمالو است که به دلیل طعم شیرین و بافت نرمش معروف است. این میوه بومی مناطق شرق آسیا، به ویژه چین، ژاپن و کره است و امروزه در بسیاری از مناطق جهان کشت می‌شود. خرمالو موزی به دلیل شکل کشیده و طعم موزمانندش، به این نام معروف شده است.
 

ویژگی‌های نهال خرمالو موزی:

1. شکل و اندازه: میوه‌های خرمالو موزی معمولاً کشیده و بیضی‌شکل هستند و طول آن‌ها می‌تواند به ۷ تا ۱۰ سانتی‌متر برسد.
2. رنگ: پوست میوه نارنجی روشن تا تیره است و زمانی که کاملاً رسیده باشد، نرم و آبدار می‌شود.
3. طعم: طعم شیرین و ملایمی دارد و برخی آن را شبیه به ترکیبی از موز و خرما توصیف می‌کنند.
4. زمان برداشت: معمولاً در اواخر پاییز و اوایل زمستان میوه‌ها رسیده و آماده برداشت هستند.
 

شرایط کشت نهال خرمالو موزی:

1. آب و هوا: خرمالو موزی در مناطق معتدل و نیمه گرمسیری رشد خوبی دارد. این گیاه به سرما مقاوم است اما در مناطق با زمستان‌های بسیار سرد نیاز به محافظت دارد.
2. خاک: خاک مناسب برای کشت خرمالو موزی، خاکی با زهکشی خوب و غنی از مواد آلی است. pH خاک باید بین ۶ تا ۷ باشد.
3. آبیاری: نهال خرمالو موزی به آبیاری منظم نیاز دارد، به ویژه در دوره‌های خشکی. با این حال، از آب‌ایستادگی در خاک باید جلوگیری شود.
4. نور: این گیاه به نور کامل خورشید نیاز دارد و حداقل ۶ تا ۸ ساعت نور مستقیم در روز برای رشد مطلوب ضروری است.
 

 

فواید خرمالو موزی:

- منبع ویتامین‌ها: خرمالو موزی سرشار از ویتامین‌های A، C و E است که برای سلامت پوست و سیستم ایمنی مفید هستند.
- آنتی‌اکسیدان‌ها: این میوه حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی است که به مبارزه با رادیکال‌های آزاد کمک می‌کنند.
- فیبر غذایی: خرمالو موزی منبع خوبی از فیبر است که به بهبود گوارش کمک می‌کند.
 

منابع:

- منابع علمی: مطالعات گیاه‌شناسی و کشاورزی در مورد Diospyros kaki در ژورنال‌های تخصصی مانند "Journal of Horticultural Science & Biotechnology".
- وب‌سایت‌های معتبر: وب‌سایت‌هایی مانند [باغبانی دانشگاه دولتی اوهایو](https://extension.umn.edu) و [دایره‌المعارف گیاهان](https://www.rhs.org.uk) اطلاعات مفیدی در مورد کشت و نگهداری خرمالو موزی ارائه می‌دهند.
بالا