فروش کود دامی 

منظور از کود دامی یا حیوانی مجموعه ای از مواد بستری ، ادرار و مدفوع گاو ،گوسفند ،مرغ یا هر حیوان دیگری است که از محل نگهداری آنها به دست می آید.درصد مواد غذایی کود حیوانی وکیفیت فیزیکی آن به عواملی مثل نوع حیوان ، کیفیت مواد بستری ، میزان پوسیدگی کود ، تغذیه دام ، میزان سدیم و مقدار بذر علفهای هرز ، اسپور بیماریها ، لارو و تخم حشرات ، شن و خاک بستگی دارد. درصد ازت کود گاوی بیشتر از کود گوسفندی و مرغی است.ولی درصد فسفر و پتاسیم کود مرغی از کود های گاوی و گوسفندی بیشتر است.همانگونه که ذکر شد درصد مواد غذایی کودها به اغذیه دامها بستگی دارد.مثلا چنانچه جیره غذایی یک دام از نظر یک عنصر ضعیف باشد کود حاصله نیز بالطبع از نظر آن عنصر ضعیف خواهد بود.بنابراین چون میزان عناصر غذایی موجود در کود دامی ثابت نیست ،و همانگونه که در بالا اشاره گردید از دامی به دامی دیگر و از جیره غذایی به جیره غذایی دیگر تفاوت می کند، این امر کارشناس را در جهت اعمال یک مدیریت کودی صحیح دچار سردرگمی می نماید چرا که در مدیریت تغذیه، یک کارشناس با اجزاء و واحدهای کوچکی مانند درصد و حتی پی پی ام (قسمت در میلیون )  عناصر غذایی سروکار دارد و ثابت نبودن میزان عناصر غذایی در یک کود مسلماً نمی تواند یک برنامه کودی صحیح را ایجاد کند.
فروش کود دامی

کود دامی نوعی از کود است که از فضولات حیوانات اهلی مختلف،از اسب گرفته تا مرغ و کبوتر بدست میاد.کود دامی در زراعت جهت اصلاح بافت و ساختار خاک و همچنین تغذیه گیاهان به کار میرود.این نوع کود دارای مقادیر مختلفی از ازت میباشد که بسته به نوع منشاء آن فرق میکند،به طور کلی هرچه جثه حیوانی که کود از آن به دست میاید کوچکتر باشد،کود دامی قویتر است،مثلا کود گوسفندی از کود گاوی قویتر بوده و کود مرغی از گوسفندی.

مرکز فروش کود دامی در البرز 

از میان کودهای دامی هر کدام کاربرد خاص خود را دارد،اما از همه پرکاربردتر در زراعت گلخانه ای،کود گاوی و گوسفندی میباشد که بیشتر در کشت خاکی جهت آماده نمودن زمین به همراه خاکبرگ و ماسه به کار میرود.کود مورد استفاده میبایست کاملا پوسیده بوده و عاری از آفات و بذور علف های هرز باشد.البته معمولا به علت تغذیه دامها از علف های هرز،طبیعتا بذور این گیاهان در فضولات حیوانات دیده میشود.اما در صورت پوسیده بودن کودها و سرند نمودن مناسب کود این مشکل برطرف میشود.

فروش کود دامی

فراوانی ترکیبات آلی ازت دار ساده کود حیوانی تازه در کود دامی ، بسیار مساله ساز است. تجزیه سریع این مواد در کود دامی  موجب آزاد شدن گاز آمونیاک و تجمع آن در مجاورت ریشه ها گردیده و موجب مسمومیت گیاه می شود.بعضاً توسط نگارنده متن ، مشاهده گردیده که در برخی روستاهای هندوستان ،کود های دامی را به شکلهای مدور به شعاع حدود بیست سانتی متر و قطر حدود پنج سانتی متر درآورده و از آنها به دلیل اشتعال پذیری بالا و شعله حرارتی مناسب ،  برای سوخت در مصارف خانگی استفاده می شود.
اگر چه دپو و انباشته کردن کود های دامی تا اندازه ای می تواند باعث از بین رفتن بذر علفهای هرز گردد اما از بین رفتن بذرها به دو عامل مهم بستگی دارد .یکی زمان دپو شدن و دیگری دمای درون دپو.برخی از بذرها برای از بین رفتن به دمای بالای 55 درجه سانتی گراد آن هم به مدت حدود 30 روز نیاز دارند.به همین دلیل است که میزان بذر علف هرز در بسیاری از نقاط سرد دپوی کود های حیوانی و حتی کمپوست بسیار بالا است. بنابراین مشاهده می گردد که پروسه پوساندن کود دامی و کمپوست پروسه ای طولانی و زمان بر می باشد.به علاوه همیشه این نگرانی برای کشاورز وجود دارد که گونه های جدیدی از بذور علف هرز در مزرعه ظهور کند که ناشی از تغییر تغذیه دام ها می باشد.این امر به خصوص زمانی بیشتر نمود پیدا می کند که کشاورز هر ساله کود خود را ازمناطق مختلفی خریداری نماید.در مناطق مختلف ، دامها و طیور با علوفه ها و غذاهای متفاوت تغذیه  می گردند بنابراین همیشه خطر ظهور یک نوع علف هرز جدید در مزارع و باغات وجود دارد.اینکه دامها از چه نوع غذایی تغذیه نمایند و کود دامی در چه زمان و مرحله ای برداشت گردد در رکود یا قوه نامیه بذور تاثیر بسزایی دارد.

مرکز فروش کود حیوانی در کرج

کودهای حیوانی تازه دارای مقادیر زیادی علف هرز هستد. به خصوص دام هایی که در مراتع مختلف چرا کرده و در صحرا علف های مختلفی نوش جان می کنند، بذر این علف ها را وارد دستگاه گوارش خود کرده و سپس انها را به صورت فشرده دفع می کنند. در برخی موارد دیده شده است که کشاورزان با افزودن کودهای حیوانی تازه به باغ یا مزرعه با علف های هرز مختلفی روبرو بوده اند و این موضوع به یک معضل بزرگ  تبدیل شده است. در طی فرآیند پوساندن کود دامی، دمای توده کود به حدی بالا می رود که باعث نابودی بذر علفهای هرز می شود.


نهالستان ترابی تولید کننده انواع کودهای حیوانی و دامی ، با مناسب ترین قیمت به فروش می رساند در صورت نیاز به مشاوره برای خرید انواع کودها با شماره ی زیر تماس حاصل نمایید. 
شماره تماس :

                                     "09121610090"


فرآیند تجزیه کودهای حیوانی تازه، گرمای زیادی ایجاد می کند. ریشه های گیاه یا درخت تا موقع پوسیدن کامل کود قادر به نزدیک شدن به کود حیوانی و استفاده از منابع غذایی آن نیست. کودهای آلی پوسیده و فرآوری شده چنین مشکلاتی ندارند. زیرا فرآیند تجزیه میکروبی که باعث ایجاد این گرمای مضر می شد،  قبل از اضافه شدن کود به مزرعه به اتمام رسیده است. بهتر است کود حیوانی پوسیده و فرآوری شده به خاک مزرعه بدهیم یا اصلا کود ندهیم!

خرید کود حیوانی

اگر قرار است کود حیوانی تازه را از مرغداری ها تهیه کنید باید بدانید که کود بستر مرغداری ها به دلیل استفاده از آنتی بیوتیک های مختلف مانند تتراسایکلین و ایورمکتین، حتما قبل از استفاده در باغ یا مزرعه حتما بایید پوسانده، فرآوری و ضدعفونی شوند. زیرا  احتمال جذب آنها توسط درخت یا محصول زراعی وجود دارد.  بدین ترتیب آنها وارد بدن انسان می شوند. همچنین اضافه شدن این آنتی بیوتیک ها به مزرعه باعث پیدایش باکتری هایی مقاوم به آنتی بیوتیک شده و خطر آنها برای انسانها دوچندان می شود.
قیمت کود حیوانی
 
یکی از خطرهای مهم استفاده از کودهای حیوانی تازه، وجود عناصر و فلزات سنگین و مضر در کودهای تازه است. فلزات سمی مانند سرب، کادمیوم، مس و روی در صورت نفوذ به محصول کشاورزی باعث وارد شدن به بدن انسان و بروز جهش های ژنتیکی، سرطان، زایمان های زودرس، معلولیت های مادرزادی و بیماری های  ذهنی مانند اوتیسم می شود. مشاهده شده است در بعضی از دامداری های صنعتی روزنامه باطله به دام هایی بیچاره داده می شود. سرب موجود در جوهر این روززنامه ها هم در شیر و گوشت آنها تاثیر داشته و هم بر رروی کود تولیدی دامداری اثر منفی می گذارد. عناصر فلزی مضر با عناصر مفید و مورد نیاز گیاه پیوندهای قوی ایجاد کرده و از جذب آن توسط ریشه گیاه جلوگیری می کنند. علاوه بر فلزات سنگین بقایای آفت کش ها نیز ممکن است در کودهای حیوانی یافت شود. با پوساندن و فرآوری کودهای حیوانی تازه می توان تا حد زیادی از این اثرات زیان بار جلوگیری کرد.
در مدفوع حیوانات احتمال وجود موجودات ذره بینی بیماری زای اشریشیاکولی و سالمونلا بسیار زیاد است. این عوامل بیماری زا اثرات منفی بر سلامت کشاورزان و باغداران می گذارند. در فرآیند تجزیه، پوساندن و فرآوری کودهای حیوانی تازه، به دلیل وجود دمای بالا تا حد زیادی این عوامل بیماری زا از بیین می روند.